Stimuleringstegn 

Vores legetøjsbokse omfatter en række stimuleringstegn, der er opdelt i tre kategorier: sensorisk, motorisk og kognitiv. Hvert stimuleringstegn beskriver, hvordan legetøjet støtter dit barns udvikling. Disse stimuleringstegn er inkluderet i produktkortene som medfølger i hver legetøjsboks, så du som forælder kan få en bedre forståelse af, hvordan hvert legetøj understøtter dit barns udviklingsstadie.

Sensorik

Bidering

Icon-2-01
Vi ved, at dit barn har brug for at tygge, når de får deres første tænder. Derfor har vi skabt en stimulering, der fokuserer på at imødekomme dette behov og samtidig lindre eventuelle ømme gummer. Vores legetøj, bestående af bideringe med forskellige teksturer, vil give dit barn en sjov og fyldestgørende oplevelse.

Lyd

Icon-2-02
Det er vigtigt for dit barns udvikling, at deres hørelse bliver stimuleret på den rigtige måde. Derfor har vi indkluderet legetøj, der indeholder en blanding af forskellige lydniveauer og beroligende lyde.

Syn

Icon-2-03
At stimulere dit barns syn er en væsentlig del af deres udvikling. Derfor har vi samlet et udvalg af legetøj med farver, kontraster, størrelser og former, for at hjælpe dit barn med at holde fokus og opretholde deres opmærksomhed.

Greb

Icon-2-04
Leg med rangler og bideringe kan hjælpe dit barn med at udvikle deres færdigheder, når de udforsker og interagerer med bløde, glatte, ru og mønstrede overflader.

Motorik

Koordination

Icon-2-05
Dette stimuleringstegn viser, at legetøjet fokuserer på at forbedre dit barns hånd-øje-koordination, styrke deres motoriske evner, og samtidig øge deres balance og kropsbevidsthed. Det er en måde for dit barn at udvikle deres færdigheder på, mens de leger.

Musik

Icon-2-06
Legetøjet med dette stimuleringstegn fokuserer på at støtte dit barns personlige musikalske opdagelse. Det introducerer dem til musik gennem beroligende melodier eller aktiv leg, hvor de kan udforske forskellige lyde og opdage deres musikalske side.

Fantasi

Icon-2-09
Vores udvalgte legetøj i legetøjsboksene er designet til at støtte dit barns opdagelse og udvikling af deres fantasi og kreativitet. Gennem leg med mønstre, farver, størrelser, former og kombinationer, vil dit barn få mulighed for at udfordre deres kreative sider.

Hukommelse

Icon-2-10
Leg er en effektiv måde at forbedre dit barns hukommelse på. Vi har inkluderet legetøj som puslespil, der vil hjælpe dit barn med at huske placeringen af de enkelte brikker og dermed styrke deres hukommelse.

Kognitive

Genkendelse

Icon-2-08_68957019-2141-47e9-8ea4-ef2c8e134efa
Legetøj med dette stimuleringstegn fokuserer på, at hjælpe dit barn med at genkende farver, former, tal og objekter gennem leg. Dette vil give dit barn en forståelse af omgivelserne og verden omkring sig.

Årsag og virkning

Icon-2-07
Dette stimuleringstegn bidrager til at give barnet en forståelse af sammenhængen mellem handling og virkning gennem legetøj som stablekopper og montessori boldkassen, som kan findes i vores legetøjsbokse.