FAQ

Har du spørgsmål?

Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Vi sørger for at holde listen opdateret løbende. Du kan naturligvis altid skrive til os også.
Hvad er Kidsjoy

Som forældre bevæger man sig i et univers som er omskifteligt samt hvor der forekommer mange nye produkter og anbefalinger. Kidsjoy er derfor skabt til at hjælpe jer med at navigere i dette univers ved at I kan udvælge bokse afhængig af barnets alder som sætter fokus på læring gennem legetøj samt kreativt håndværk. Kidsjoy ligger stort fokus på udvælgelsen af de korrekte kvalitetssikre produkter som passer jeres barns udviklingskurve. Børns udvikling er vores prioritet og vi tillægger derfor en høj grad af krav ved udvælgelsen af produkter som sikrer både udvikling af sanser, kreativitet samt motorik. Vi byder alle forældre velkommen til Kidsjoy og står klar til at hjælpe jer.

Jeg har ikke modtaget nogen ordrebekræftelse?

Der kan gå et stykke tid før du modtager en mail, hvis du ikke finder den i din indbakke kan du prøve at tjekke spam mappen. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Jeg har ikke fået svar på mit spørgsmål

Vi beklager, at vi ikke kunne svare på dit spørgsmål her. Vi opdaterer listen med nye spørgsmål løbende. Du er meget velkommen til at skrive en e-mail til kontakt@kidsjoy.dk, så svarer vi på din mail hurtigts muligt.❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder og rabatkoder før alle andre