Velkommen til et univers af viden og inspiration!

Ammevenlige cafeer til dig og din baby i København og omegn
Under barslen med baby kan det være rart, at gå nogle ture med barnevognen og et besøg på en cafe kan også være guld værd. Det kan for nogen være en udfordring at finde en ammevenlig cafe hvor man kan få lov til at amme uden bekymring og i rolige omgivelser. Om dit barn får modermælk eller modermælkserstatning har ingen betydning for at et måltid snildt kan tage en halv time eller mere.
Læs mere
Hvornår kan din baby se farver?
Verden er fyldt med farver, som vi oplever både derhjemme og ude i verden. Som kommende forældre kan man overveje, hvilke farver man ønsker i udstyr, tøj og indretning i forhold til den kommende baby. Men der er også faktorer, der skal tages i betragtning.
Læs mere
Baby Bathing
Babys første bad er for mange forældre en helt magisk stund. Nogle babyer elsker at plaske og lege i badet, mens andre måske ikke er så begejstrede og kan føle sig utrygge. Det er forståeligt, da babys første bad kan være både spændende og overvældende på samme tid. Heldigvis er der hjælp at hente, da der er ting, man selv kan gøre for at skabe en god oplevelse for sin baby.
Læs mere
Farlige Kemikalier
Babyprodukter kan være en stor bekymring hos forældre, specielt når det kommer til udvælgelsen af legetøj. Mindre børn har en tendens til at putte de fleste ting i munden, hvorfor der sættes flere krav til legetøjet for mindre børn. Desuden kan mindre børn være mere følsomme over for en række forskellige ingredienser og materialer, hvilket ligeledes skaber en bekymring hos forældre. 
Læs mere