Ammevenlige cafeer til dig og din baby i København og omegn

Ammevenlige cafeer til dig og din baby i København og omegn

Under barslen med baby kan det være rart, at gå nogle ture med barnevognen og et besøg på en cafe kan også være guld værd. Det kan for nogen være en udfordring at finde en ammevenlig cafe hvor man kan få lov til at amme uden bekymring og i rolige omgivelser. Om dit barn får modermælk eller modermælkserstatning har ingen betydning for at et måltid snildt kan tage en halv time eller mere. 

Vi har udvalgt nogle ammevenlige cafeer som vi vil anbefale jer at prøve.

The Laudromat Café 
Adresse: Århusgade 38, 2100 København 

Denne café er et sandt paradis for babyer og ammende mødre, da den byder dem velkommen med åbne arme. Caféen er en unik kombination af et møntvaskeri og en café, hvilket skaber en hyggelig og afslappet atmosfære, fra det øjeblik man træder ind ad døren. Caféen tilbyder lækker kaffe, juice, sandwich og andre lækkerier til rimelige priser. Derudover er det også et stort plus, at der er masser af legetøj til rådighed for børnene. 

Mælk og Honning
Adresse: Gammel Køge Landevej 22M, 2500 København, Denmark 

Mælk og Honning har en dejlig atmosfære og tilbyder et varieret menukort med lækre sandwich, bowls, salater og wraps. Til de små gæster har cafeen etableret et legehjørne med forskelligt legetøj og tumleplads. Her er der både plads til leg og spisning i hyggelige omgivelser, og du kan trygt have din barnevogn stående inde i cafeen.

Cafe Sonja
Adresse: Saxogade 86, 1662 København

Denne familievenlige cafe har fokus på bæredygtighed og kvalitet. Den er kendt blandt mange børnefamilier og mødregrupper, da den tilbyder både legemuligheder og lækker mad. I cafeen er der et dedikeret børnerum, praktiske puslefaciliteter samt et stort vinduesparti, hvor du kan holde øje med din parkerede barnevogn.

Cafe Sweet Surrender 
Adresse: Dybbølsgade 49, 1721 København V

Denne non-profit cafe har fokuseret på at skabe en hyggelig atmosfære med et leges hjørne fyldt med legetøj for alle aldre. Cafeen byder på god kaffe og mulighed for at dit barn kan sidde ved bordet på høje stole. Derudover tilbyder cafeen også babyrytmik hver tirsdag fra klokken 11. For at deltage i babyrytmik skal du købe billet via Billetto og vælge "Pernillesrytmik".

Little House
Adresse: Viborggade 70B st., 2100 Kbh. Ø; Pakkerivej 1-3, 2500 Valby; Strandlodsvej 5, 2300 Kbh. S

Denne café er mere end bare en café – det er også et sted, hvor du og dit barn kan blive medlem og deltage i en række forskellige aktiviteter såsom yoga, babyrytmik, og meget mere. For ikke-medlemmer koster det 60 kr. pr. barn for indgangen, og voksne er gratise. Caféen serverer lækker morgenmad, kaffe, hjemmebagt kage og babymad, og skaber en hyggelig atmosfære. Der er et legeområde i hver café samt gode faciliteter til amning og pusling.

RELATEREDE ARTIKLER